Про магазин

«МАГІЯ КРАСИ»

«МАГІЯ КРАСИ» – бренд, який народився 6 років тому на маленькій кухні, у квартирі подружжя Алли та Стаса Зозулі. До розвитку магазину в Instagram була залучена вся родина Алли. Крім того, відчутна підтримка завжди була і є від її чоловіка.

Модний, активний та динамічний магазин МК, який ви бачите сьогодні, починався з повного нуля. На той момент в Алли було 20 років досвіду продажів, чиста сторінка інстаграм та величезне бажання створити модний, популярний та зручний магазин.

Нова сторінка Instagram почала наповнюватися простими фотографіями з Інтернету, але продажів це не приносило. Алла почала знімати короткі відеоогляди з товарами магазину. Алла була однією з перших, хто перетворив нерухому вітрину інтернет-магазину в захоплюючий відеоекскурс товарів.

На сьогодні, сторінка магазину МАГІЯ КРАСИ налічує більше 200 тисяч реальних підписників, яких старанно збирала Алла упродовж кількох років. Алла завжди тримала руку на пульсі, постійно аналізуючи результати роботи та вчасно коригуючи помилки.

ГОЛОВНА МЕТА БРЕНДУ «МАГІЯ КРАСИ» — ЗРОБИТИ ВСІХ ЖІНОК УКРАЇНИ ЩАСЛИВИМИ.

 

Для досягнення цієї мети магазин збудував чітку стратегію з орієнтиром на постійних покупців, які регулярно звертаються до інтернет-магазину, щоб зробити повторні замовлення. 

ОСОБЛИВІСТЬ 

Особливість магазину полягає в тому, що менеджери досконало володіють інформацією про товари та підбирають одяг дуже влучно, навіть для жінок з особливими формами. Вони з легкістю складають модні образи, вдало поєднують різні моделі верху та низу, комбінують луки з різними розмірами, стилями та кольоровими палітрами.

 

За останні 2 роки роботи бренд “МАГІЯ КРАСИ” продав більше ніж 500 тисяч одиниць товару та обробив близько 24 000 запитів з вересня 2019 року. 

 

Більшість асортименту одягу, дизайн якого розробив бренд «МАГІЯ КРАСИ», відшивається на турецькому виробництві з використанням якісних та приємних до тіла тканин, які вибираються особисто керівником бренду.

Чому варто купувати в магазині “МАГІЯ КРАСИ”?

1. Алла дуже любить товар з яким працює. Вона присвячує своїй справі дуже багато часу та ретельно опрацьовує кожну модель товару. Вона ніколи не візьме річ, яка їй не подобається і яку вона б не вдягнула сама. Завжди турбується, щоб клієнтам все підійшло та вони залишилися задоволені своїми замовленнями та повернулися ще.

2. Алла не порівнює себе з іншими та не копіює чужі ідеї. Вона пишається своєю індивідуальністю, пишається тим, що її акаунт не такий, як інші. Їй подобається, що для багатьох вона є прикладом сьогодні. Підхід, який вибрала Алла, – не дивитися на інших, а йти своїм шляхом.

3. Алла має величезну кількість клієнтів, більшість з яких є постійними. Хто б що не казав, але люди купують у людей. Клієнти повертаються, бо їм подобається її підхід та відношення до них. До того ж Алла завжди тримає найдемократичніші ціни на ринку.

ХТО Є КЛІЄНТАМИ МАГАЗИНУ “МАГІЯ КРАСИ”?

Цільова аудиторія Алли – дівчата з фігурами від 48 по 56 розмір. Вона потребує постійної уваги та постійного оновлення товарів. Найголовніше, щоб клієнту було комфортно та він завжди лишався задоволеним.

Серед клієнтів бренду дуже багато власниць особливих фігур. Алла активно працює над тим, щоб підібрати одяг по фігурі для кожної жінки. На сторінці магазину вона демонструє готові образи, підбирає модні лук та ще й робить приємні знижки. 

Слідкуй за нами
в соц. мережах